Mert jó együtt lógni! – Schrack Trinity felületre szerelt és függesztett lámpatestek

Kiváló minőségű termékek és modern dizájn- a Schrack Trinity beltéri lámpák professzionális világítást és gyönyörű fényt biztosítanak mindenhol. 

A jó lámpa több, mint puszta fényforrás. Ragyogásra készteti a belső tereket, hatással van hangulatunkra, megfelelő légkört biztosít.

Felületre szerelt és függesztett lámpatestek

A Schrack Trinity LED felületre szerelt és függesztett lámpatestek ötvözik a funkcionalitást és a stílust.

Az alumíniumból, műanyagból vagy acéllemezből készült lámpatestházházzal és opál PMMA burával rendelkező, fehér színű lámpatestek egyes típusai fázishasításos dimmerrel dimmelhetők. A függesztett típusokat sodronyfüggesztővel 1500mm hosszban tudjuk lógatni. Elérhető fényáram: 3700lm.

Hová ajánljuk?

A Schrack Trinity felületre szerelt és függesztett lámpatestek típusuktól függően alkalmazhatók recepciók, tárgyalók, nappalik, folyosók, lépcsőházak, mellékhelyiségek, valamint laborok, osztálytermek, kórházak megvilágítására.

Megnézem a termékeket: https://www.schrack.hu/termekeinkrol/vilagitas/schrack-trinity-belterre/fueggesztett-led-lampatestek

Ez nem káprázat! – Schrack SALINO LED 242, UGR<19 káprázásmentes mennyezeti mélysugárzó

Hiánypótló termék, ugyanis jelenleg kevés gyártó kínálatában található hasonló típusú lámpatest. Tökéletes megoldást nyújt számítógépes irodai környezetben, ahol nem szívesen alkalmaznánk a nem káprázásmentes, sima kis paneleket vagy régebbi mélysugárzókat.

A termék öntött alumínium és acéllemez lámpatestházzal rendelkezik, esetlegesen dimmelhető is. Átmérője 242 mm, és az elérhető fényáram 1900-4100 lm, 70 fokos sugárzási szög mellett.

Hová ajánljuk?

Tökéletes megoldás irodák, tárgyalók, aulák vagy folyosók megvilágítására.

Megnézem a terméket:  https://www.schrack.hu/shop/vilagitastechnika/belteri-lampatestek/mennyezeti-lampatestek/mennyezeti-melysugarzo-salino-led-242-ugr-19.html?catId=4626625

Megnézem a katalógust: https://image.schrackcdn.com/produktkataloge/k-trin2hu9.pdf

Leave a Reply