A kristálycsillár ódivatú? Ezt nézd meg és belátod, hogy nem!

Luchiante

Ebben a cikkben bemutatjuk a Neoglass gyártó LUCHIANTE kristálycsillár csodáit. Ezeket a csillárokat széleskörűen, otthonokban, hotelekben és különböző rendezvénytermekben előszeretettel választják a vásárlók.

Miért is ne tennék? Egy ilyen kaliberű lámpa főattrakciója is lehet egy magánháznak. Ugyanakkor a nagyobb volumenű projekteknél is jeleskedik, mint például hotelekben is bőven van referencia!

Ezeket a kézzel készült lámpákat lehetőséged van saját ízlésedre szabni, beleértve, hogy milyen formájú és méretű legyen! Sőt még a kristály típusának kiválasztására is számtalan variációd van! Természetesen ezek mind prémium minőségű alkotóelemekből állnak össze. A fém alkatrészek tükörfényesre vannak polírozva, így az idő vas foga ezen sem foghat ki. Technikailag is prémium minőségű LED fényforrások segítségével készülnek a csillárok.

Kiemelnénk még azt a szolágáltatást, ami nem jellemző még a prémium gyártóknál sem, még pediglen, hogy az elkészült csillár remekművet otthonodba viszik és fel is szerelik! Ötletes és megnyugtató koncepció mindenképp! 🙂

További szuper kezdeményezés, hogy rendkívül magas színvonalú 3D tervezést is igénybe lehet venni, így ezzel a segítséggel az általad elképzelt lámpa variációit akár a saját otthonodban és a kívánt helységben is térben el lehet helyezni, hogy ne érjen meglepetés.

Realisztikus 3D terven bizonyosodhatsz meg kívánt lámpádban

Summa summárum, a NEOGLASS is csatlakozik azokhoz a Világítástechnikai büszkeségekhez, ami kicsiny hazánkat teszi fel a prémium lámpák térképére. Hasonlóan, a Patinas magyar gyártóhoz!

Kövessetek Instagram oldalunk, ahol többek közt ilyen csodákkal is találkozhattok.

Íme néhány ízelítő:

Forrás: https://www.neoglass.hu/ , https://www.facebook.com/luchiante, http://www.luchiante.com/

A kristálycsillár ódivatú? Ezt nézd meg és belátod, hogy nem!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply