SMART MIRROR a tökéletes ruhaválasztásért!

Vajon milyen az ideális tükörvilágítás?

A ruházati üzleteknek kiváló színvisszaadású fényforrásokat kell használnia, ez elengedhetetlen a megfelelő ruha kiválasztásához különösen a prémium termékek esetében.

Az OMS lighting SMART MIROR terméke erre ad megoldást, valamint egyéb kiváló funkciókkal is rendelkezik.

A kiváló színvisszaadású fényforrások a Smart Mirror mindkét oldalának hosszán és hátsó részén vannak felszerelve, hogy tompítsák az összes testformát, beleértve az arcvonásokat is, és természetes bőrtónusokat mutassanak. Ellentétben a szokásos módon mennyezetről megvilágított próbafülkékkel. Így olyan fényhatás érhető el amelyet normál üzletekben nem tapasztalhat meg. A Smart Mirror előtt állva az ügyfelek valós színérzetbenés megfelelő fényben választhatnak ruhát.

Rövid videó: https://vimeo.com/220626571 

A Dinamikus világítás mindent más kontextusba helyez:

A Smart Mirror világítása a legújabb Pi-LED technológiát  használja, amely lehetővé teszi a tükör számára, hogy szimulálja azt a környezetet, amelyben a terméket használni fogják.

A puha, meleg fény tökéletes egy estélyi ruhához, míg a hideg fehér fény ideális kültéri viselethez.

Válassza ki a semleges fehér fényt, hogy lássa hogy a munkahelyi fényben milyen a ruhája. A legújabb technológiával a  teljes fehér fényspektrumot használhatjuk – a hideg fehér 6500 K-tól a semleges fehér 4000K-ig, a meleg fehér 2700K-ig. 

A tükör vezérelhető megérintésével az ikonok egy intuitív vezérlőpult, a tükör felszínébe beépítve. Ezen túlmenően, mivel a próbahelyiségek energiamegtakarítási potenciállal is rendelkeznek, mivel  a beépített  mozgásérzékelő  felkapcsolja a fényt, amikor az ügyfél belép, és automatikusan kikapcsol, miután egy meghatározott ideig nem észlel mozgást. 

Az innovatív Smart Mirror megoldás a kiskereskedelem számára kompatibilis a legújabb metrikus rendszerekkel,  amelyek lehetővé teszik az ügyfelek viselkedésének mérését és elemzését.

Ezt követően az áruház frissítheti elrendezését és megjelenését, termék- és szolgáltatáskínálatát, optimalizálhatja filozófiáját.

Leave a Reply