Innováció, Design, EGLO

Az EGLO lámpái nemcsak a design megoldásokról gondoskodnak, de a modern technikai újdonságokat is követik.

Az asztali lámpák, fali lámpák többfunkciós használatukkal mutatják meg a modern világ technikai vívmányait.  A lámpa-, fényfunkció mellett a Qi vagy indukciós tölthetőség – azaz, hogy a lámpával az erre a technológiára alkalmas telefonunkat már vezeték nélkül tölthetjük-, mind az otthonunkban, mind az irodában is tökéletes, praktikus megoldást jelent.

A vezeték nélküli termékek nemcsak bizonyos rendezettséget, „mai korszerűséget” adnak otthonunknak, irodánknak, de kiküszöbölik a hibás kábelek okozta problémákat, ennél fogva biztonságosabbak is. A legfőbb előnye, hogy sokkal egyszerűbb, esztétikusabb, mint a kábeles töltés.

98247 EGLO MASSERIE fehér LED íróasztali lámpa érintőkapcsolós és Qi töltős megoldása mellett dimmelhető, vagyis 3 lépésben fényerőszabályozható is (10%, 40%, 100%).

Az 98093 EGLO TRUNCA LED íróasztali lámpa szintén nemcsak érintőkapcsolós és Qi-töltő funkcióval rendelkezik, hanem a fényereje és a színhőmérséklete is(2700 K- 5000 K) szabályozható.

Manapság egy lámpa egy fényforrás kiválasztásánál fontos szempont a fényerő és hogy fényforrásunk szem- és költségkímélő LED technológiával működjön; ha mindez saját, lakásunkba beilleszthető egyedi forma- és színvilággal párosul, valamint kombinált funkciókkal is ötvözve van, az már valóban csúcstechnológia.

A 98265, 98263 EGLO CIGLIE Qi töltős fali lámpák egyszerű vonala könnyíti a termék elhelyezhetőségét, nemcsak saját otthonunkba, de szállodákba, vendéglátó helyiségekbe is kedvelt trendi megoldás a fekete színének, kialakításának köszönhetően. 

A 98265 -ös EGLO CIGLIE fali lámpa még azért is különleges, mert a lámpa izzóját a fehér opálüveg burában akár egy okos Awox applikációval vezérelhető E14 fényforrásra cserélve, még innovatívabb megoldást kapunk.

Válasszon az EGLO trendet követő és modern innovációt is megjelenítő termékeiből, ami ezekkel a kombinációs funkciókkal, megoldásokkal nyújtja az igényeinknek megfelelő fényt.

My light my style – EGLO

Erről még itt olvashat: itt

Forrás: EGLO

Innováció, Design, EGLO” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply