Ideje relaxálni! Schrack Trinity állólámpák a kiváló világítás érdekében!

Irodai környezetben a lámpák kiválasztásakor gyakran a praktikumot és a dizájnt helyezzük előtérbe és csak ritkán gondolunk arra, milyen fontos szerepe is van a minőségi megvilágításnak. Pedig hétköznapjaink nagy részében akár napi 8 órán keresztül is igénybe vesszük ezeket a fényforrásokat, így fontos odafigyelnünk arra, hogy színhőmérsékletük 3-4000K között legyen, de monitort használó irodai környezetben a 3000K a legoptimálisabb.

Ebben segítségünkre lehetnek a kiváló minőségű és modern dizájnú Schrack Trinity beltéri lámpák, melyek professzionális világítást és gyönyörű, homogén fényt biztosítanak mindenhol.

A termék különlegessége, a direkt-indirekt, tehát felfelé- és lefelé is világító lámpatest, mely magasminőségű eloxált alumínium anyagból készült. 

További előnye, hogy míg egy függesztett vagy mennyezeti lámpa esetében saját magunk takarjuk ki a fényt a megvilágítandó részről, addig a Schrack Trinity állólámpák esetében zavartalanul élvezhetjük a kellemes megvilágítást.Merüljön el a Schrack Trinity állólámpák lehetséges felhasználásainak világában! Nem csak ideális olvasólámpák, de megkönnyítik az irodai munkát is! Az eloxált alumínium lámpatestház garantálja a tartós és biztonságos használatot.

Hová ajánljuk?

Tökéletes választás irodák és recepciók megvilágításához.

További információ a termékekről itt érhetőek el!

Megnézem a katalógust link: https://image.schrackcdn.com/produktkataloge/k-trin2hu9.pdf

Leave a Reply