Helios Touch

Tavaly januárban megosztottunk oldalunkon egy újdonságnak számító sorolható lámpatestet amely a Helios Touch névre halgat. Meglepődve tapaszteltam egy két hete, hogy már meg is jelentek a kínai változatok.

Cikkünkben az eredeti lámpatestről szeretnénk titeket tájékoztatni hogy miből is lett az a bizonyos cserebogár.

A Helios Touch egy eredetileg moduláris tapintásvezérelt lámpatest projektnek indult a Brightoni Egyetemen. Később A Kickstarter nemzetközi magántámogatói oldalnak köszönhetően összejött a gyártás elindításához szükszéges tőke.

Kezdetben csak tőllük lehetett megrendelni direktben a lámpatestet és a csomagokat. Még ma is ragaszkodnak ezen csatorna fentartásához.

A Helios Touch lámpatest egy sorolható falra rögzíthető lámparendszer melynek darabjait érintéssel tudunk fel vagy le kapcsolni. Hatszög alakjával méhselyt mintázatokat tudunk kialakítani homogén fény mellett.

A lámpatesteket könnyen egymáshoz illeszthetjük a mágnesesen rögzülnek egymáshoz.

Rendelhetőek 6, 12, 18, 24 db-os szett tőllük mindezt meleg vagy hideg fehér változatban.

Pár jellemzője:

  • fényerőbeállítás lehetőség. Ezt úgy érhetjük el ha rajtatartjuk a kezünket a lámpán így elkezdi dimmelni magát!
  • Könnyen eltávolítható 3M öntapadós ragasztóvalo van ellátva
  • egy tápegység 24 lámpatestet tud meghajtani
  • Tápegysége 110/230V-on tud működni

Többet sajnos nem lehet elmondani a lámpatestről hiszen ez egy alap rendszer melynek mind a világítási képét mind pedig a formályát ti szablyátok meg. Gyermekeknek egy csodás lámpa vagy éppen éj fény lehet a falrta rögzítve.

Mit minden moduláris rendszer így ez is a felhasználó kreativitását használja ki azaz hiába jó a lámpa ha nem használjuk ki a benne rejlő lehetőségeket.

Itt tudjátok megvásárolni:

https://heliostouch.com/collections

Leave a Reply