A titkos tuti befutó…Ismerd meg az LLLL csodáit!

Ugye az meg van amikor sétálsz egy bevásárló központban vagy egy autókereskedésben és már elkeseredetten bandukolsz mert nem találtad meg azt, amit igazán szerettél volna… Történt egyszer 2018-ban, hogy a frankfurti Lighting+Building világkiállításon, egy hosszú nap végén megfáradva sétáltunk a szebbnél szebb lámpák és világítás technikai megoldásokkal előállt standok között. Majd egyszer csak jobbra kószál tekintetünk, amit azonnali lefagyás és felkiáltás követett. “Ez meg mi? WOOW!!!”. Ekkor ismertük meg ezeket a csodákat és szinte szégyen érzés fogott el, hogy világítást szerető emberként teljes mértékben ismeretlen számunkra. Szó szerint lenyűgözött és úgy álltunk ott, mint akinek a cipőjét oda szegezték volna a padlóhoz. Amennyiben nem ismered, lásd a csodát most Te is! 🙂

3D technológiával készült keretek

A rendkívül modern technológiával készült lámpák, mint például az ultrahangos hegesztés vagy 3D nyomtatás, már első benyomásra is elképesztően dinamikus és áramvonalas formájú lámpakollekcióhoz vezet. Sarah Dehandschutter 1996 óta művész-tervezőként dolgozik, rendelésre és az ügyfél belső igényeihez igazított, kézzel készített csillárok gyártásával. A különböző technikák és anyagok megismerése során gyűjtött tapasztalata vezetett a lámpák létrehozásához. Hála az égnek!!

A legtöbb modell közvetlenül úgy készül, hogy két réteg speciálisan kifejlesztett poliamid tricot-ot meghúznak egy alumínium keret körül, és ezáltal üreges teret hoznak létre. Kiváló minőségű, meleg, fehér, LED-es szalagfény (2400K, 90CRI, 14W/m 900Lm) van beépítve a keretbe. A lámpák annyira meg vannak világítva a külső szélektől, hogy egyenletesen eloszlatják a fényt a teljes térfogaton, és gazdag Moiré effektust eredményeznek azáltal, hogy a szövet kicsi furatain keresztül ragyognak. Rézhuzal is köthető a hossza mentén, hangsúlyozva a Moiré hatást, és arany ragyogást adva.

A lámpák minden szempontból különböznek egymástól, jelezve a könnyedséget és az állandó mozgást.

A lámpákat szorosan nyújtó szövetből készítik a kézzel hajlított fém profilok körül. Az eredmény rendkívül dinamikus szerves mennyiség. A lámpák minden szempontból különböznek egymástól, jelezve a könnyedséget és az állandó mozgást. Noha van egy stabil és megalapozott környezet, amelyben a jelenlegi modelleket gyártják, az összes termék kézzel készített és nagymértékben testre szabható, hogy az egyedi projektek és helyiségek javát szolgálja.

Állólámpa ként is csodálatos, nincs olyan verzió amiben nem lenne az…

Nem tagadjuk, számunkra óriási kedvenc, mert teljesen más utat mutatnak a Világítástechnikában mint bármelyik gyártó. Innovativitása kétségkívül egyből belopta magát a szívünkbe, és álmaink lámpái közt biztos dobogós helyezést ért el.

Forrás: https://www.architonic.com/en , https://llll.be/

Leave a Reply