Occhio MITO a letisztult minimalista design

Az Occhio Mito lámpacsaládjának kör formályú valamint a lineáris lámpái igazi szemet gyönyörködtető minimalista design, mely olyan modern technológiákat használnak amivel élmény maga a lámpa használata.

A Mito Volo lámpatest sorozat 2020-ban a német Design Award és az iF díját is elnyerte! Mindkét zsűri dicsérte a lámpatest kialakítását és fényminőségét, valamint az Occhio-ra jellemző „használati örömöt”, amelyet a multifunkcionális világítási rendszer ígér.

Függetlenül attól, hogy függeszték, padló, mennyezeti vagy falmosó lámpatest – a Mito linear egy holisztikus rendszer, amely megfelelő megvilágítást biztosít minden helyiségben és felhasználásban. A Mito Volo ötvözi a könnyűséget a tervezésben és a részletekre való figyelmet egy minimalizmusban.

A német Design Award elismeri az innovatív termékeket és projekteket, azok gyártóit és tervezőit, akik úttörők a német és a nemzetközi formatervezési környezetben. Ezt garantálja a csúcsminőségű nemzetközi zsűri. A német formatervezési díj felfedezi és bemutatja az egyedi tervezési trendeket: egy verseny, amely elősegíti a formatervezés-orientált gazdaságot.

Különböző felületek elérheőek, mint például a matt fehér vagy matt fekete, ezüst vagy matt arany, valamint a PVD felületek aranyozott és bronzos színűvé teszik a Mito-t. Ezátltal egy sokoldalú lehetőséggé alakul mellyel bármilyen színösszeállításhoz könnyedén illeszkedik. Az innovatív funkciók, mint például az “érintés nélküli vezérlés” vagy a “színhőmérséklet beállítás”, garantálják az Occhio egyedülállóságát és modern jellegét.

Ez a család tökéletes bármilyen modern irodába, minimalista otthonba. Egy prémium lámpa melyért nem csak egy lámpát kapunk hanem magát az OCCHIO élményt.

A lámpatestek elképezstő CRI 95-ös színvisszaadást érnek el mellyel a napfényt alatt látszó színeket érhetjük el, azaz a CRI 95 garantálja nekünk hogy a legvalósabb színeket lássuk.

Az Occhio Mito lámpacsaládjának Largo és Raggio lámpatestei ugyanazon kivállóságokkal rendelkeznek mint a lineáris lámpacsalád. Ilyen például a CRI 95 valamint az érintésmentes vezérlés.

A Mito raggio és a Mito largo alkalmazkodik a hangulathoz: A helyzettől függően Ön dönt, hogy melyik színhőmérsékletet kívánja. Az otthoni meleg fényviszonyoktól a hűvös fényig koncentrált órákig mindezt érintésmentesen.

Súlytalan, érzéki, elegáns: a jellegzetes kivágás elegánsan hangsúlyozza a művészi feldolgozást. Az új Mito raggio és Mito largo ívlámpákban a gyűrű alakú fej súlytalanul lebeg a kúpos tartókar felett..

Végezetül nézzünk meg Sofia Boutella és Mads Mikkelsen által prezentált MITO termékcsaládot.

A lámpatesteket megvásárolhatjuk közvetlen az Occhio-tól is de magyarországi forgalmazóját is megkereshetjük.

Képek forrása: Occhio.de

Leave a Reply