Magyar sikertörténet a Világítástechnikában!

Kevesen gondolnának rá, hogy a Világítástechnika szekcióban is jeleskedik kicsiny hazánk. Erre ékes példa a Patinas Lighting Ltd. Napjainkra jellemző irányvonalakat nem feltétlen követő, de annál is egyedibb lámpacsodákat készítenek. Nem csoda, hogy világhírre tett szert a Patinas, hiszen lenyűgöző formák, méretek és nem utolsó sorban exkluzív minőség jellemzi. Nem is kérdés, ha meglátunk egy ilyen lámpát ki lehetett a gyártó!

A mai világra nem jellemző, kézzel készült lámáknak több design irányzatát is képviselik. A kézzel készített lámpák megmunkálásán kívül az üveget is hasonlóképp készítik, nagyon szigorú minőségi normákat megkövetelve.

A katalógust felcsapva, közel se mondható egysíkúnak a palettájuk, hiszen Art deco, szecesszió, bohém, klasszikus és modern stílusokban alkotnak. Sikerüknek egy másik alappillére, hogy a lámpákat egyedi, egyben hatalmas méretben is el tudják készíteni, ami ténylegesen egyedülállóvá teszi a világon. Természetesen ne felejtsük el mennyi munka van egy ilyen stabil márkának a felépítésében. A cég idestova 40 éve foglalkozik lámpákkal és több mint 700 fajta lámpát alkotnak.

Külön örömünkre szolgál, hogy a legnívósabb, két évente megrendezett Lighting+Building világkiállításon is saját standdal kápráztatják el a Világítástechnika iránt érdeklődőket. Alábbi képeket 2018-ban készítettük náluk. Szó szerint lenyűgöző! 🙂

A Patinas Lighting Ltd. lámpa manufaktúra a Világítástechnika világtérképére felhelyezte kis hazánkat nem akármilyen módon. Legyünk büszkék, hogy ilyen magas szinten tudnak képviselni egy ikonikussá vált lámpa gyártóként.

(forrás:https://patinas-lighting.com/)

Magyar sikertörténet a Világítástechnikában!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply