Az idei Oscar díj világítása: Jason Sherwood és a Swarowski!

A 92. Oscar-díjhoz Swarovski együttműködött Jason Sherwood-tal a színpadi kialakítás létrehozása érdekében. Az idei hogy 13. éve a Swarovski kristályok világítják meg az Oscar-színpadot, és Jason Sherwood.. A Swarovski három kulcselemet segített a kristály belső spirált és a zárt kristályrész, amelybe beletartozik a kristály függöny és a kristály torony, amely több mint 40 000 Swarovski kristályt tartalmaz.

A szemkápráztató alkotás átlátszó kristályokon keresztűl, arany és ezüst színekben pomzpázik.

“A 2020-os Oscar-díj tervezésének célja az, hogy olyan komplex, változatos és gyönyörű helyet hozzon létre, mint az év filmei, a világ egyik legbecsesebb művészeinek ünneplésére” – kommentálta Sherwood. “Produkciós tervem egy szobrászati ​​ciklon, amelyben a hollywoodi ragyogás és a filmkészítő művészet vizuálisan egyesíthető a történetmesélés hatásának ünneplésére, és a Swarovski-vel való partnerségünk lehetővé tette, hogy ez a látomás minden szemszögből ragyogjon. A kristályok a lebegő, varázslatos képet ábrázolnak. A lehetőség érzetét, és szinte kaleidoszkópos csodát hozhat egy színpadra és egy olyan filmre, amely az emberi élményt ünnepli. “

A Crystal Inner Spirál egy 1100 font szerkezetű örvény, amely magával ragadó kristályfüggönyökkel díszíti. Több száz kristályszál, 12 000 precíziósan vágott Swarovski kristállyal menetes, a színpad közepére elbűvölő könnyedséget és fényerőt hoz. A zárt kristálycsúcs egyesíti a káprázatos 600 font 60 lábas 40lábú kristályfüggöny és egy 1,325 font 14 láb méretű 38 lábú Kristálytorony elemeit – több mint 28 000 Swarovski kristályt tartalmaz.

Az Oscar díj elmaradhatatlan elemei a ragyogás és a pompa, a swarowski kristályaival mindez csodás emelkedett hangulatot teremt. Ez egy újjabb példa arra hogy a világítás csak emelheti egy ünnepség fényét és szépségét.

forrás: dexigner online magazin

Leave a Reply