Verhás Judit munkái:

Modern Nappali-Étkező-Konyha – Budapest
Megrendelőm kérésére modern, finom, letisztult, nem túl hivalkodó, mégis egyedi, a pasztell színeket megjelenítő otthon került kialakításra. A már-már extrémnek mondható, Led-világítással keretbe zárt fotótapétával dekorált, egybenyitott nappali-étkező-konyha teszi karakteressé ezt a budapesti otthont.

Modern Konyha-Étkező-Nappali – Siófok, Aranypart
Amikor a balatoni vízpart színei nemcsak az ablakodból, hanem a bútoraidról is visszatükröződnek…A design koncepciója: A homokos part találkozása a víz hullámaival. Tükröződő üvegfelületek, hullámos formák, aszimetrikus minták; a víz mozgásának megannyi megjelenése egy téren belül.

Minimál Nappali – Várpalota

A minimalista, letisztult anyagok képviseletében jelenik meg a magasfényű fehér és beton, melyet otthonossá és meleggé varázsol a natúr tölgy szín. A 19 m²-es nappali, ami egyszerre válhat a család közös esti filmnézéseinek színterévé, dolgozó helyiséggé, Gamer-szentélyé, vendégszobává. Lehetséges? Lehetséges!

Nappali – Úrhida 

A tér funkcionális komplexitásához képest kis nappali 4 ember kényelmes központi helyévé vált. Kompromisszumok nélkül tud egymás mellett kikapcsolódni, filmezni, beszélgetni. Ehhez át kellett helyeznünk az egyik fűtőtestet és csak egyedi megoldásokban gondolkodhattunk. A Tom Tailor elemes, ágyazható ülőgarnitúráinak köszönhetően az adott igényekhez alakítható, rendezhető 

Nappali – Székesfehérvár
A ’80-as évek elején épült és berendezett nappali többféle árnyalatú burkolataiból egyet hagytunk meg (csokibarna) és igazítottuk a modern elképzelésekhez. Az összhangot teljes igénnyel elégítik ki a funkcionálisan elhelyezett lakberendezési tárgyak, bútorok, dekor elemek a föld (barna árnyalatok, kerámiák), a fém (díszkő, fehér/pasztell beige falak), a víz (üvegberakásos szekrények, mélykék kiegészítők, króm asztal- és székláb, gömbölyded díszek), a fa (Sonoma tölgy burkolat, növények, világosabb kék színek) és a tűz (gyertya, állatbőr, embereket ábrázoló képek, ledek) elemek jegyében.

Leave a Reply