Lighting and Building szeptemberben kerül megrendezésre

Már tavaly alíg vártuk, hogy eljöjjön a 2020 március hónap amikor is a 2020-as Lighting and building kiálításon részt vehetünk újra. Sajnos a COVID-19 koronavirus okozta világjárvány miatt nem kreült megrendezésre márciusban. Viszont jó hír hogy szeptemberben igen.

Sokkoló volt, amikor megtudtuk, hogy a hatalmas L + B elhalasztja mamut eseményét. Végül azonban csak az esemény mérete és nagysága miatt kellett lemondani pontosabban a halasztani. Olyan sok L + B látogató és kiállító érkezik Kínából és Ázsia más részeiből valamint a világ minden tájárol hogy ez a 2 évente megrendezett esemény kihagyhatatlan a szakma számársa.

A világítás és az építési szolgáltatások technológiájának világszerte zajló világkiállítása Több mint 2700 kiállító mutattja be termékeit a frankfurti kiállítási központ épületben. A több mint 220 000 látogató közül csaknem a fele Németországon kívülről érkezik. A fő látogatócsoportok között szerepelnek az építészek, belsőépítészek, tervezők, tervezők és mérnökök, valamint kereskedők és nők, valamint a kis- és nagykereskedelem, valamint az ipar képviselői.

A Light + Building innovációs kiállítás, amely az összes elektromos alapú épületgépészeti rendszert lefedi; elő kívánja mozdítani az építési szolgáltató rendszerek integrált tervezését olyan termékspektrummal, amely mind szélessége, mind mélysége szempontjából egyedülálló. A világ legnagyobb világítóteste és épületgépészeti szakkiállítása, a Light + Building olyan megoldásokat mutat be, amelyek csökkentik az épületek energiafogyasztását, miközben megemelik az épületben a kényelem szintjét. A show mindent lefed a LED-ről és a fotovoltaikus technológiától az elektromos járművekig, a villamos energia intelligens felhasználásának az intelligens fogyasztásmérővel és az „intelligens hálózatokkal”. A világítás és a hálózatba épített építési szolgáltatások kombinálásával az ipar integrált termék- és szolgáltatáskínálatot kínálhat, amelyek döntő mértékben hozzájárulnak az épületek energiamegtakarítási lehetőségeinek teljes kiaknázásához.

Egy nagyon tartalmas és sok-sok újdonsággal szolgáló kiállításról van szó, melyen immáron 4. alkalommal veszek részt.

Szeptemberben mi ott leszünk és elhozzuk nektek az újdonságokat melyekről itt és FB oldalunkon is tájékozódhattok.

Leave a Reply