Gyermekszoba világítás

Gyermekszoba lámpatesteket általában úgy választunk hogy fontos számunkra az is hogy idomuljon a gyermekünkhöz. 

Milyen is a jó gyerekszoba világítás:

Nem vakít, de elegendő fényt ad minden korszakban

Gyermekünkhöz illeszkedik és biztosnságos

Többféle alkalmazású lámpatestekből választhatunk:

Mennyezeti lámpák függesztékek

Asztali lámpák

Éj-fények (Dugaljba dugható és elemes)

A gyermeklámpák kiválasztásánál fontos szempont hogy mekkora gyermekről beszélünk, ha pici baba akkor olyan lámpatest kell ami nem túl erős és nem vakít. 

Amennyiben már nagyobb gyermekről beszélgetünk, aki már lapozgat könyveket még ugyan nem olvas, de nézegeti a mesekönyvet ennél már alkalmazzunk nagyobb megvilágítást.

Biztosnságos könnyű és nehezen vagy nem szilánkosan törő (papírburkolat vagy fa ) lámpatestek alkalmazását javaslom! 

A fő világításokról esett eddig szó, de minden gyermekszobába szinte kötelező az éj fény. Az éj fény nem más, mint egy halványan világító kis lámpatest a konnektorba dugva. Nagyon praktikus akkor amikor a gyermekünk felkel és ki akar menni. Léteznek olyan éj fények, amelyek elemlámpaként is funkcionálnak. Ez a legjobb megoldás hisz, ha felkel a gyermek akkor kiveszi és elemlámpaként használva el tud igazodni a sötétben.

Gyermeklámpákból sok gyártónak van kínálata de had emelem kia Rábalux termékeket. Magyar designert alkalmaz és nagyon szép egyszerű lámpatesteket gyárt!.

Magyar gyártó, aki ötletes lámpatesteivel és biztonságos anyaghasználattal bátran használható. véleményem szerint széles a kínálata mind fiúknak mind lányoknak.

Rábalux Bee függesztéke méhecske lámpa eg egyszerű hangulatos függeszték amely bevilágítja gyermekszobát. 

Az ABC gyermeklámpája egyszerűségében nagyszerű. Betűket formálóm karjai elrejtik a fényforrásokat.

Frankie és Cathy családból választhatunk lányos és fius lámpákat egyaránt.

A gyermekszoba egyszerű világítás szempontjából, de figyeljünk oda gyermekünk igényeire had, élvezze ő is a választást érezze megáénak a szobáját esetleg vigyük el szaküzletbe vásárolni hadd válassza ő ki a lámpáját.

Leave a Reply