Az Empire State Building New York jelképe új fény show-t készített!

Sok New York-i lakos számára a város elvesztette fényességét és élénkségét, mivel New York bezáródott. Noha sokuk menedéket él otthonukban, az Empire State Building, amely az 1976 óta színes fényes kijelzőiről ismert, egy új fény- és hangműsorral világítja meg a várost. Az iHeartMedia Z100-val és az Empire State Reality Trust, Inc.-vel együttműködésben az Empire State Building világít az Alicia Keys és Jay-Z „Empire State of Mind” dallal szinkronban.

Számítógéppel vezérelt LED rendszerével az Empire State épület 16 millió színt képes megjeleníteni, ami látványos fényforrás-sorozatot adhat a New York-i élet megvilágításához. A Marc Brickman világítóművész által tervezett új pénteki show, amely pénteken kezdődött, március 30-ától, április 2-ig, fog tartani. Tegnap este az Empire State Building szívverés-szerű pulzust is mutatott a „ IHEART ÉLETKÖNYV KONCERT KAPCSOLAT AMERIKAI SZÁMÁRA. ”

A sajtóközlemény szerint Tom Poleman, az iHeartMedia programozási vezérigazgatója elmondta: „Az new yorkiak mindig találnak módot arra, hogy egyesítsék és ösztönözzék egymást a kihívásokkal teli időkben. Reméljük, hogy továbbra is némi vigasztalást fog nyújtani hallgatóink számára a zene gyógyító ereje révén, mivel országaink ellenálló képességét és erősségét egy zenei fényre mutató show-val mutatjuk be a Z100 New York-i ikonok és az Empire State Building révén. ” A Z100 házigazdája, Elvis Duran minden megvilágítást délután 8.55-kor nyitja. kiemeli azoknak az elsővonalas szakembereknek az erőfeszítéseit, akik életüket kockáztatják a COVID-19 elleni küzdelem érdekében.

A Z100 házigazdái Danielle Monaro, Medha Gandhi, Froggy és Skeery Jones szintén részt vettek a rádióműsorban. Pénteken Duran interjút folytatott Nicole-val, az FDNY-vel nyolc éven keresztül élő mentősnek, aki megjegyzi, hogy soha nem látott mértékben nőtt a segélyhívások száma „Csak akkor hívja a 911-et, ha valóban szükséges, a tegnapi hívások száma 7000 volt. Ez a legmagasabb szám, amit valaha is láthattunk, és ha öndiagnosztikát tudunk végezni, például a rádió folyamatosan azt mondja az embereknek, hogy önadiagnosztizáljon, maradjon otthon, az nagyban segítsen nekünk ”- tanácsolta. Ezen túlmenően, a heti fénybemutatók után az Empire State Building és az iHeartMedia Z100 minden péntek este új bemutatókat mutat be, hogy segítse az embereket a válságon. „Ne feledje, hogy tartsa be a hatóságok utasításait, és tartsa be a társadalmi távolságot,” mondta a sajtóközlemény.

„Az iHeartMedia Z100 ereje és a New York City ikonja, az Empire State Building csatlakoznak, hogy segítsenek városunknak, országunknak és világunknak a gyógyulásában és a perspektíva fenntartásában. Ezután vegyen részt egy virtuális túrán a Grand Central Terminalon!

forrás: http://www.prnewswire.com

Leave a Reply